top of page
Post: Blog2_Post

Reik naar de lucht Veerkracht“De toekomst heeft vele namen.. Voor de dapperen is het grenzeloos”
- Tarryn Hanekom

Dromen van de vlucht... en het bereiken, zal altijd een van de meest opmerkelijke reizen van mijn leven zijn.


Klein meisje in een kleine stad, ik heb nooit de mogelijkheid gekend om naar de sterren te reiken. Ik heb nooit geweten dat er om te beginnen ongelooflijke sterren waren. Het begon allemaal in typisch vastgelopen ochtendverkeer waar ik dagelijks in zat met mijn eerste grote kantoorbaan in de hoofdstad. Gedesillusioneerd door een raamloos kantoor en geestdodende vergaderingen, verlangde ik ernaar om aan iets heel anders te beginnen. Ik wilde de vorm doorbreken.


Vanaf de allereerste keer dat ik in dat oude kleine vliegtuig omhoog ging en de controle kreeg over deze klomp metaal in de lucht, ben ik ondubbelzinnig gegrepen door het vliegen. Ik heb deze carrière voortgezet met een onophoudelijke passie en toewijding, doorzettingsvermogen en toewijding waarvan ik nooit wist dat ze erin zaten. Als luchtvaart eenmaal in je bloed zit, maakt het deel uit van wie je bent en gaat het nooit meer weg. Het overwinnen van obstakels om het te bereiken, is als het springen van hindernissen waarbij je oog de prijs nooit verlaat. Ik schonk geen aandacht aan de schijnbaar onoverkomelijke uitdagingen, alleen om er alles aan te doen dat ik had totdat ik het deed.


Mijlpalen die je nooit vergeet - voor de eerste keer solo gaan (alleen jij in het vliegtuig) en je weg terug vinden naar het vliegveld!! Ik krijg de controle over mijn eerste Turboprop-vliegtuig, dit keer niet in de simulator maar op de startbaan op onze internationale luchthaven, en voel het onmiskenbare weten - in elke cel van mijn wezen - dat ik hiervoor geboren ben, dat ik deze capaciteit heb, Ik heb dit vermogen, en nu leef ik dat hardop in een spectaculaire richting. Leven en bloeien, voel je opmerkelijk anders dan overleven.Snel vooruit naar het "landen" van mijn eerste Big Jet-baan op een Airbus en de meeste dagen doorbrengen met het op en neer vliegen van binnenlandse passagiers op het platteland; een snelle maar goede koffie pakken in de luchthavenlounges tussen sectoren; onweersbuien ontwijken en de talloze bedreigingen die we als piloten constant beheren, verminderen. van de hectische vroege winterochtenden tot de lange zomerdagen en late nachtelijke afmeldingen; de tweejaarlijkse, slopende tweedaagse Simulator-sessies die de lat leggen voor valuta en vaardigheden die nodig zijn in noodgevallen; van het gevoel van totale trots als ik mijn uniform aantrek als ik op reis ga; om te weten dat ik mijn passagiers trakteer op de beste ervaring, omdat ik hou van wat ik doe, en ik heb het mijn zaak gemaakt om het met uitmuntendheid te doen.Vele jaren van luchtlandschappen (meteorologie bestuderen versus zelf wolkenformaties zien, zonsopkomsten en zonsondergangen, met sneeuw bedekte aarde en enorme Cumulonimbus onweersbuien die op het punt staan ​​om los te laten, vanaf je vastgebonden stoel op 35.000 voet hoogte in een cockpit, zijn twee totaal verschillende dingen), jaren van de verbijsterende nachtelijke hemel zo bezaaid met sterren dat het je de adem beneemt, voorbij glippend terwijl ik de wereld rondreed in de middernachtelijke uren, naar nieuwe internationale bestemmingen waar mensen verschillende talen spreken en een volledig onbekende manier hebben om zelfs gewone taken uit te voeren, samen met de enorme blootstelling aan het ervaren van verschillende steden (ik zie het graag in de trant van een wereldburger), ongelooflijke architectuur, diverse cultuur.. reizen naar nieuwe plaatsen en het ervaren van bezienswaardigheden, geluiden en landschappen.. gaf me een

aangeboren passie voor de natuurlijke schoonheid van de omgeving,

en hoe enorm een ​​ruimte uw humeur, productiviteit en kwaliteit van leven kan beïnvloeden.


En zo begon iets nieuws - inschrijven voor avondschool tussen vluchten en reizen, zodat ik kon leren hoe ik de onderdrukte creativiteit in mij kon benutten. Om de zogenaamde rechterhersenhelft in te schakelen nadat ik mezelf beschouwde als een persoon met een linkerhersenhelft, één vaardigheden, feiten en logica, één carrière. Wat weet je, er met passie, toewijding, doorzettingsvermogen en "neem geen gevangenen" vastberadenheid in, is de veerkracht die is geleerd in vliegtraining die op veel gebieden werkt. De bloedstollende moed verzamelen om van de dingen die je weet af te springen, het onbekende in, voelt angstaanjagend. Totdat je het doet, doe je het en plotseling ben je in de lucht, en wat je ooit voor onmogelijk hield, is nu realiteit.


Soms raken omstandigheden je van de kant die je gewoon niet had kunnen zien aankomen, waardoor je halsoverkop een ander leven in katapulteert.

We hebben allemaal iets - of iemand - verloren in het afgelopen jaar of zo. Voor mij betekende het ook dat ik groeide naar een nieuwe hoedanigheid die ik niet voor mogelijk had gehouden. Hoe breek je halverwege je leven in in een geheel nieuwe industrie zonder eerdere ervaring? Vergeet waarom je het niet kunt of mag... DOE HET GEWOON!!


"Begin waar je bent, gebruik wat je hebt, doe wat je kunt" - Joanna GainesHet is een gerealiseerde passie van mij geworden om voor mijn klanten schoonheid in design te cureren, uit te snijden en te creëren. En bijgevolg, het verbeteren van hun leefruimtes. Woonprojecten hebben een speciale plaats voor mij als ontwerper - het zijn onze huizen en levens. Onze harten en verhalen.


Deze muren, deze interieurs waar onze ogen op vallen, beïnvloeden wie we zijn en waartoe we in staat zijn... oneindig veel meer."Om de reis naar je doelen en dromen aan te gaan, is moed nodig. Om op dat pad te blijven, is moed nodig. De brug die de twee samenvoegt, is toewijding" ~ Dr Steve Maraboli  

Tarryn May Hanekom, Leven lang leren
"St Elmo's Fire" op de voorruit van ons vliegtuig vliegt rond wat weer op weg naar een nachtstop. St Elmo's Fire is een aderachtige gloed die zich over oppervlakken vormt, vooral in de buurt van stormen. Het elektrische fenomeen heeft meer gemeen met bliksem of het noorderlicht dan met vlammen.


Je ontmoet ongelooflijke mensen... De president; het Springbok-team dat terugkomt uit Sao Paulo na hun Argentijnse overwinning; de All Blacks...

Mijn gelukkige plek - een grote jet die aan me vastgebonden is en door de wolken breekt die de vroege ochtendploeg uit Kaapstad vliegt.Ontwerper, decorateur, piloot, vrouw, koffieliefhebber, moeder, oprichter van May Grey Interiors en May Grey Merchandise, levenslange leerling.

1 view0 comments

Comments


bottom of page