top of page
Post: Blog2_Post

De Toekomst van Huisontwerp

Vergis je niet, de wereld is snel aan het veranderen in de wereld van Design. Nieuwe technologie; groenere, efficiëntere producten architectonisch en esthetisch; evenals het bewustzijn van herbestemming en optimalisatie, zette de toon vóór het begin van de Covid-pandemie. In een industrie die trots is op innovatie en continue ontwikkeling, hebben zelfs wij in de Design World ons moeten aanpassen aan een nieuwe markt, met andere eisen, functies en beperkingen... En daar gedijen we goed! Het is de perfecte smeltkroes voor creatieve oplossingen.


Dit heeft niet alleen geleid tot het aanpassen en hervormen van onze bedrijven, diensten en uitrol, het heeft een nieuwe weg ingeslagen in het blootleggen van onze grotere maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het is absoluut noodzakelijk voor de samenleving als geheel om een ​​huis te hebben waar men niet alleen de stormen doorstaat, maar ook om vorm en functie te onthullen op manieren die nu zoveel complexere – en vaak tegengestelde – behoeften omvatten. Privacy voor thuiskantooropstellingen, Zoom-gesprekken, geschikte oppervlakte en opslag, en taakverlichting voor thuiswerken. Oplossingen voor gezonde geest en lichaam met fitnessstations die geen waardevolle eigendommen in huis opslokken. Multifunctionele meubels die overgaan van nuttig naar het decor voor ontspanning en restauratie.


Naast esthetiek is interieurontwerp essentieel voor de impact die het heeft op de gemoedstoestand, productiviteit, levenskwaliteit en interacties met andere leden van het huishouden. De tijd die u in uw huis doorbrengt, opent uw ogen niet alleen voor die items die moeten worden onderhouden, maar ook voor het investeren van anders niet-uitgegeven vakantiebudget in uw directe en altijd aanwezige omgeving. Interior Design creëert zo'n heiligdomruimte binnen uw muren.


Het is voor ons in de industrie absoluut noodzakelijk geworden om met empathie in de voorhoede van het creatieve proces te ontwerpen, waar ruimtes nu comfort, stijl en een gevoel van sereniteit oproepen. Het inspireren van de volgende generatie ontwikkelaars maakt de weg vrij voor Interieurontwerp om steeds beter, verbeterd, vooruitstrevend, nauwkeurig en essentieel te worden, omdat de samenwerking tussen ontwerper, kunstenaar en klant - met kwaliteit van resultaat - samenhangende voorstellen creëert die spreken tot een verbluffende oplossing. Huiseigenaren hebben een hernieuwd besef van de noodzaak om te renoveren, opnieuw te definiëren en te vernieuwen, en kunnen nu actiever deelnemen aan het creatieve proces en doelstellingen afstemmen op hun unieke situatie.Interior Design loopt voorop bij het hermodelleren van wonen en het gebruik van de ruimte, als antwoord op de uitdagingen die de pandemie met zich meebrengt. Het vinden van oplossingen voor problemen die zich in onze samenleving hebben voorgedaan door buitengewone expressie van design gaat verder dan het esthetische. Productontwikkeling in meubeldesign is een voorbeeld van creatievelingen die op opmerkelijke manieren reageren op deze nieuwe uitdagingen en ons oproepen om te doen waar we goed in zijn: inspireren, innoveren, creëren, hergebruiken en verbeteren. Het is deze passie en deze vaardigheden die onze academische basiskennis omzetten in tastbare resultaten, die individuen bereiken in hun essentiële, dagelijkse leven...


Lees meer over onze diensten en abonnementen op:


 

4 views0 comments

Opmerkingen


bottom of page